هزینه قیمت گذاری دستوری برای صنعت خودرو، گلایه قطعه سازان چیست؟

به گزارش وبلاگ نت ترکیه، روز ششم دی ماه، گردهمایی انجمن قطعه سازان برگزار گردید. در این مراسم قطعه سازان با اشاره به اینکه از قیمت گذاری دستوری راضی نیستند، به انتقاد از صنعت خودروسازی کشور پرداختند.

هزینه قیمت گذاری دستوری برای صنعت خودرو، گلایه قطعه سازان چیست؟

طلب شرکت های قطعه سازی از خودروسازان به حدود 36 هزار میلیارد تومان رسیده است. به اعتقاد یک فعال بازار خودرو، صنعت خودرو کمکی به شرکت های قطعه ساز نکرده است و در عمل بسیاری از آنها ورشکسته اند.

نقدها قطعه سازان چیست؟

محمدرضا نجفی منش، رئیس انجمن قطعه سازان در تبادل نظر با وبلاگ نت ترکیه گفت: مشکل قطعه سازان که تا میزان ای نیز تقصیر خودروسازان نیست، قیمت گذاری دستوری است. قطعه ساز باید پول خود را در مقابل فراوری محصول دریافت کند.

او اضافه کرد: قطعه ساز باید هزینه مواد اولیه را هرچه زودتر پرداخت کند، اما چون خودروسازها به علت مسائل اقتصادی خودرو و در نتیجه قیمت گذاری دستوری و ضرر 83 هزار میلیارد تومانی که به این صنعت وارد شده، از پرداخت هزینه قطعه سازان عاجز هستند. این پدیده به شدت قطعه سازان را در فشار گذاشته است.

رئیس انجمن قطعه سازان گفت: خواسته قطعه سازان این است که پول آنها تا یک ماه پرداخت گردد. معمولا پرداختی ها تا شش ماه طول می کشد، در صورتی که خرید مواد اولیه حداقل یک ماه قبل از فرایند فراوری صورت می گیرد. بعلاوه کارخانه های قطعه سازی باید هزینه کارگران نیز پرداخت نمایند.

نجفی منش ادامه داد: تغییر قیمتی نیز مسئله دیگری است. قطعه سازان از ابتدای سال حدود 40 درصد افزایش هزینه پرسنلی داشته اند. بعلاوه بحث تورم همچنان باقی است و بر هزینه ها تاثیر می گذارد. اما بعد از گذشت 10 ماه از سال قیمت ها همچنان نسب به سال گذشته تغییری نکرده است و بار اقتصادی سنگینی روی دوش قطعه ساز گذاشته است.

او گفت: انتقاد دیگر قطعه سازان بر نحوه تعامل و قراردادهاست که قرار شده در جلسه ای این مسائل را پیگیری نمایند.

آخرین اخبار خودرویی را در صفحه اخبار خودرو وبلاگ نت ترکیه بخوانید.

منبع: تجارت نیوز

به "هزینه قیمت گذاری دستوری برای صنعت خودرو، گلایه قطعه سازان چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هزینه قیمت گذاری دستوری برای صنعت خودرو، گلایه قطعه سازان چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید