غلات داغ با سیب
به گزارش وبلاگ نت ترکیه، این صبحانه با انواع مختلف غلات تهیه می گردد و ما در اینجا جودوسر را به عنوان ماده اصلی انتخاب نموده ایم.
- تعداد: 1 نفر
- زمان تهیه: 10 دقیقه
مواد لازم
- نصف پیمانه غلات بوداده (همانند جودوسر)
- 1/4 پیمانه سیب خرد شده
- دو قاشق غذاخوری گرانولا*
- یک قاشق غذاخوری بادام خرد شده
- 1/8 قاشق چایخوری ادویه پای سیب
طرز تهیه
1- جودوسر پخته و بوداده را داخل کاسه برزید. روی آن سیب های خرد شده، گرانولا و بادام خرد شده را بریزید. در آخر، روی همه آنها ادویه پای سیب بریزید و سرو کنید.
گرانولا
مواد لازم(4 نفر)
- 5 قاشق غذاخوری عسل
- 200 گرم جو
- 150 گرم مغز بادام، فندق، گردو، پسته
- 50 گرم مغز تخمه آفتاگردان، کدوتنبل و کنجد
- 50 گرم پودرنارگیل
- 50 گرم میوه های خشک شده (کشمش و زردآلو)
- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. همه مواد را روی سینی فر بریزید و روی آنها عسل و روغن زیتون بریزید. با قاشق هم بزنید و حدود 25 دقیقه داخل فر بپزید. هر 5 دقیقه آنها را هم بزنید تا همه طرف آنها طلایی گردد. آنها را از فر خارج کنید و میوه های خشک شده را اضافه کنید و بگذارید تا سرد گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 179
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 0 میلی گرم
- کربوهیدرات: 29 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 5 گرم
- سدیم: 35 میلی گرم
- پتاسیم: 184 میلی گرم
- کلسیم: 40 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: nettturkey.blogpo.ir
شناسه مطلب: 65644
به "غلات داغ با سیب" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "غلات داغ با سیب"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید