غلات داغ با سیب

به گزارش وبلاگ نت ترکیه، این صبحانه با انواع مختلف غلات تهیه می گردد و ما در اینجا جودوسر را به عنوان ماده اصلی انتخاب نموده ایم.

غلات داغ با سیب
  • تعداد: 1 نفر
  • زمان تهیه: 10 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه غلات بوداده (همانند جودوسر)
  • 1/4 پیمانه سیب خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری گرانولا*
  • یک قاشق غذاخوری بادام خرد شده
  • 1/8 قاشق چایخوری ادویه پای سیب

طرز تهیه

1- جودوسر پخته و بوداده را داخل کاسه برزید. روی آن سیب های خرد شده، گرانولا و بادام خرد شده را بریزید. در آخر، روی همه آنها ادویه پای سیب بریزید و سرو کنید.

گرانولا

مواد لازم(4 نفر)

  • 5 قاشق غذاخوری عسل
  • 200 گرم جو
  • 150 گرم مغز بادام، فندق، گردو، پسته
  • 50 گرم مغز تخمه آفتاگردان، کدوتنبل و کنجد
  • 50 گرم پودرنارگیل
  • 50 گرم میوه های خشک شده (کشمش و زردآلو)
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. همه مواد را روی سینی فر بریزید و روی آنها عسل و روغن زیتون بریزید. با قاشق هم بزنید و حدود 25 دقیقه داخل فر بپزید. هر 5 دقیقه آنها را هم بزنید تا همه طرف آنها طلایی گردد. آنها را از فر خارج کنید و میوه های خشک شده را اضافه کنید و بگذارید تا سرد گردد.

ارزش غذایی

  • کالری: 179
  • چربی: 5 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 29 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 35 میلی گرم
  • پتاسیم: 184 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "غلات داغ با سیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غلات داغ با سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید