طرز تهیه پیتزا لقمه ای
به گزارش وبلاگ نت ترکیه، پیتزا لقمه ای جزء فینگرفودهای جذاب در مهمانی ها و تولدهاست. تهیه این غذا راحت بوده و با کمی خلاقیت می توان لقمه های پیتزای جذابی در منزل تهیه کرد.
به گزارش وبلاگ نت ترکیه به نقل ازستاره
طرز تهیه رول پیتزا لقمه ای
مواد لازم برای خمیر پیتزا | |
آب | نیم لیتر |
آرد سفید | 1 کیلوگرم |
مایه خمیر | 50 گرم |
نمک | 2 قاشق چای خوری |
روغن (ترجیحا روغن زیتون) | 4 قاشق سوپ خوری |
مواد لازم برای سس پیتزا | |
گوجه فرنگی یا کنسرو گوجه فرنگی | 1 قوطی کوچک |
پیاز | 1 عدد |
سیر | دو حبه |
آویشن | کمی |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای روی پیتزا | |
پنیر پیتزا | 600 گرم |
پپرونی | 50 گرم |
ژامبون | 50 گرم |
دستور تهیه
- ابتدا آب را گرم کرده تا به دمای 37 درجه سانتی گراد برسد؛ سپس مایه خمیر را به آن اضافه کرده تا حل شود.
- نمک و روغن زیتون را نیز بیافزائید و با همزن شروع به هم زدن کنید. (مواد را خوب هم زده و سپس خمیر را با دست ورز دهید.)
- وقتی خمیر آماده شد آن را در ظرفی گذاشته و روی آن را پلاستیک بکشید؛ سپس آن را به مدت 45 دقیقه در یک جای تاریک قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود.
- در این مدت سس پیتزا را درست کنید؛ برای سس ابتدا کنسرو گوجه فرنگی را در یک مخلوط کن ریخته تا به حالت مایع در آیند.
- سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
- کمی روغن در تابه ریخته، پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه بریزید تا سرخ شوند.
- در این مرحله گوجه های خردشده را همراه با کمی آویشن به تابه بیافزائید؛ اجازه دهید تا آب سس تبخیر شده و سس غلیظی حاصل شود.
- هنگامی که خمیر آماده شد، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.
- خمیر آماده شده را به دو قسمت مساوی تقسیم و دو چانه از آن تهیه کنید.
- روی چانه ها را با یک پارچه تمیز پوشانده و آن ها را 15 الی 20 دقیقه استراحت دهید.
- پس از این مدت خمیر ها را با وردنه به شکل مستطیل پهن کنید.
- روی خمیر کمی از سس ریخته، سپس روی آن را ژامبون یا پپرونی یا هر مواد دیگری که دوست دارید بریزید.
- در آخر پنیر پیتزا اضافه کرده و خمیر را لوله کنید.
- با یک چاقو تیز خمیر رابه حلقه های با ضخامت سه سانتی متر برش بزنید.
- در آخر کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و برش های پیتزا لقمه ای را روی آن بچینید.
- سینی را در فر با درجه حرارت 220 درجه سانتی گراد بگذارید؛ هر از گاهی به آن سر زده تا زمانی که پنیر ها طلایی شد سینی را از فر خارج کنید.
نوش جان ...
منبع: جام جم آنلاین
تاریخ انتشار: 17 بهمن 1399
آخرین بروزرسانی: 17 بهمن 1399
گردآورنده: nettturkey.blogpo.ir
شناسه مطلب: 40805
به "طرز تهیه پیتزا لقمه ای" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا لقمه ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید