طرز تهیه آبنبات چوبی در منزل
به گزارش وبلاگ نت ترکیه، آبنبات یکی از محبوب ترین خوراکی ها برای بچه ها است، البته در میان بزرگسالان نیز به دلیل یادآوری خاطرات کودکی هواداران بسیاری دارد. در این مطلب با طرز تهیه آبنیات در منزل آشنا شوید.

وبلاگ نت ترکیه |سرویس آشپزی - انواع مختلفی از آبنبات وجود دارد، به طبع آن روش های متفاوتی نیز برای تهیه آن موجود است؛ اما در این مطلب ساده ترین طرز تهیه آبنبات چوبی خوشمزه در منزل را توضیح می دهیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه آبنبات
هر آنچه را که برای تهیه آبنیات در منزل به آن نیاز دارید، در جدول زیر مشاهده می کنید.
مواد لازم | |
شکر | 2 لیوان |
آب | 1 لیوان |
اسانس خوراکی | چند قطره |
رنگ خوراکی | چند قطره |
چوب آبنیات | به میزان لازم |
مغزجات یا میوه | به میزان لازم |
نکته: در صورت تمایل از مغزجات، گلبرگ های خوراکی و میوه بهره ببرید و الزامی در استفاده از آن ها نیست.
طرز تهیه آبنبات
- شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و کمی بهم بزنید.
- مخلوط را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و مرتب بهم بزنید.
- زمانی که آب و شکر شروع به جوشیدن کرد، اسانس را اضافه کنید. میزان اسانس به این بستگی دارد که چقدر تمایل دارید آبنیات ها کمرنگ یا پررنگ باشد.
در این مرحله چند قطره از مایه آبنیات را درون آب سرد می ریزیم، در صورتی که بافت آبنیات شکننده شده، آماده است، در غیر اینصورت باید زمان بیشتری روی حرارت بماند.
کف یک سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
- اکنون چوب های آبنیات را درون سینی و با فاصله از یکدیگر قرار دهید.
- با قاشق از مایه بردارید و به شکل دلخواه روی چوب ها بریزید.
اجازه دهید آبنیات ها به طور کامل خنک شوند.
- آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و برای اینکه تازه بمانند در نایلون قرار دهید.
طرز تهیه آبنبات به همین سادگی است و به زمان اندکی نیاز دارد.
چند نکته:
اگر تمایل دارید از مغزجات یا گلبرگ های خوراکی بهره ببرید، آنها را بالای چوب ها قرار دهید و سپس از مایه آبنیات روی آن ها بریزید.
می توانید از هر اسانس و رنگ غذای خوراکی بهره ببرید، حتی می توانید با استفاده از چند رنگ، آبنبات های رنگی نیز درست کنید.
اگرچه آبنبات یکی از تنقلات پرطرفدار محسوب می گردد، اما در مصرف آن نباید زیاده روی کرد. این تنقلات از مخلوط غلیظی از شکر و آب تهیه می گردد، به همین دلیل قند بسیار بالایی دارد و مصرف آن به میزان زیاد حتی برای بچه ها نیز مضر است.
اگر بعد از تهیه آبنبات رنگ آن نسب به انوع مختلف آن که به طور صنعتی فراوری می گردد، کدر بود، نگران نباشید! این امر کاملا طبیعی است. در زمان تهیه این تنقلات شیرین به روش صنعتی، شربت وارد دستگاهی می گردد که تحت شرایط خلاء در حرارت بالا قرار می گیرد، به همین دلیل تمام اکسیژن موجود در آن از بین می رود. وجود اکسیژن در شربت آبنبات باعث می گردد به میزان اندکی رنگ آن کدر گردد.
صنعت آبنبات سازی از چندین دهه قبل فعالیت خود را شروع کرد، البته در آن موقع این خوراکی، یکی از تنقلات لوکس به حساب می آمد. در حال حاضر به لطف پیشرفت ماشین آلات صنعتی، انواع بسیاری از این خوراکی در طعم ها و شکل های متفاوت وجود دارد. با ابن حال، شما طرز تهیه آبنبات در منزل را می دانید و به راحتی می توانید برای خود و عزیزانتان این خوراکی را آماده سازید.
در صورت تمایل به منظور بهبود مطالب سایت، نظرات و پیشنهادات خود را با وبلاگ نت ترکیه در میان بگذارید.
در صورت تمایل به منظور بهبود مطالب سایت، نظرات و پیشنهادات خود را با وبلاگ نت ترکیه در میان بگذارید.
منبع: setare.com